Partnere

Partnere

DekkTeam Tiller ligger sentralt plassert langs E6 på Tiller rett utenfor Trondheim sentrum.


Hos oss finner du et bredt utvalg dekk og felger for person- og varebiler, landbruk, industri, anlegg og MC, og vi har dessuten markedets mest komplette dekkhotell-løsning.


I tillegg fører vi et bredt sortiment bil- og fritidsbatterier fra Exide Sønnak og smøremidler fra legendariske Gulf. Vi har også et bredt utvalg bilpleieprodukter.

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med 200 avdelinger lokalt i hele Norge. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler, og ellers alle transportmidler.


Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle våre avdelinger. Vi samarbeider med alle forsikringsselskapene i Norge og ordner alt papirarbeid for deg.


Trenger du bil mens du venter på din egen, får du låne gratis av oss. 

Professionell bilpleie. Utvendig og innvendig.


High end pro car detailing. PPF foliering, Kamikaze Collection. Fenice Skinnpleie, skinnreparasjon, lakkforsegling, concours-detailing.


Lidenskap for bil, hos oss er det alltid ekstraservice

Vi i Autosport legger stolthet i våre biler og vårt arbeid. Målet og visjonen ved oppstarten i 2011 var å skape en bilbutikk som skulle være særegen og unik, også som merkevare og navn. I dag er vi langt på vei til å nå dette målet.