Partnere

Partnere

DekkTeam Tiller ligger sentralt plassert langs E6 på Tiller rett utenfor Trondheim sentrum.


Hos oss finner du et bredt utvalg dekk og felger for person- og varebiler, landbruk, industri, anlegg og MC, og vi har dessuten markedets mest komplette dekkhotell-løsning.


I tillegg fører vi et bredt sortiment bil- og fritidsbatterier fra Exide Sønnak og smøremidler fra legendariske Gulf. Vi har også et bredt utvalg bilpleieprodukter.

Professionell bilpleie. Utvendig og innvendig.


High end pro car detailing. PPF foliering, Kamikaze Collection. Fenice Skinnpleie, skinnreparasjon, lakkforsegling, concours-detailing.


Lidenskap for bil, hos oss er det alltid ekstraservice

Vi i Autosport legger stolthet i våre biler og vårt arbeid. Målet og visjonen ved oppstarten i 2011 var å skape en bilbutikk som skulle være særegen og unik, også som merkevare og navn. I dag er vi langt på vei til å nå dette målet.

Arena Bilgalss har over 30 års erfaring i glassbransjen, hovedsakelig med bytte av bilglass, og har byttet glass på alt fra gamle amerikanere til Lamborghini Urus, Audi R8 og Porsche.


Arena Bilglass kan tilby medlemmer av Kills Bugs Fast rabatt på ruteskift, og har gode priser på solfilm, chrome delete og PPF (sikkerhetsfolie).